U emisiji Znanstveni krugovi emitiranoj 15.12.2019. g. na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT–HTV 1) objavljen je prilog o projektu. U prilogu je voditeljica projekta, prof. dr. sc. Sandra Bischof prezentirala projekt „Dizajn naprednih biokompozita iz energetski održivih izvora (BIOKOMPOZITI)“, KK.01.1.1.04.0091.

Projekt Biokompoziti rezultat je višegodišnje uspješne suradnje dva fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta u ulozi koordinatora i Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u ulozi partnera.

Emisija Znanstveni krugovi prikazuje se od 2013. g. na HRT-HTV 1 te reprizno na HRT-HRT 4. Ista u zanimljivim prilozima donosi najnovije znanstvene vijesti, podsjeća na obljetnice, na objavljivanje važnih znanstvenih djela, na godine rođenja velikih znanstvenika, prijelomne trenutke u znanosti i još mnogo toga. Emisija se može pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi.

U nastavku je dostupan isječak reportaže iz emisije.

Cijela emisija je dostupna na poveznici 1.

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.