U Frankfurtu je u razdoblju od 21.-24.06.2022. pod naslovom Beyond Innovation, ponovo održan Techtextile, vodeći sajam tehničkih i netkanih tekstilija.

Članice tima BIOKOMPOZITI su u svrhu stručnog usavršavanja prisustvovale predavanjima održanim od strane vodećih stručnjaka iz područja, obišle izložbene prostore sekcija Techtex, Texprocess i Home textiles te ostvarile brojne kontakte za budući istraživački rad u području biorazgradivih biokompozitnih materijala i razvoja tehničkih tekstilija različitih namjena.

Članice projektnog tima BIOKOMPOZITI na Techtextil sajmu (Prof.dr.sc. Sandra Bischof, dr.sc. Zorana Kovačević i Katia Grgić) s kolegicama s TTF-a Agatom Vinčić i Nikolinom Jukl.

Članice tima Kovačević i Grgić na izložbenom prostoru tvrtke Indorama Ventures

Članice tima na izložbenom prostoru turske tvrtke Wiser Tech, koja predstavlja inovativan uređaj za ozonsku obradu u svrhu bijeljenja tekstilnih materijala i gotove odjeće, prvenstveno od denima WOX (Wiser Ozone X-perience)

Članice tima u paviljonu Home textiles
Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.